top of page

Anjeoshair

Public·81 members

Dinamo Zagreb Hajduk Split uživo 17 prosinca 2023

Dinamo Zagreb - Hajduk Split. HNL, 17.12.2023 10:15. Live game, news, stats, videos, lineups, bets.

Hrabro i sa gardom i naravno, da probamo anulirati sve prijetnje koje Hajduk može napraviti”, dodao je Jakirović. “Kad gledam sa stajališta trenera Dinama, u svakoj utakmici se očekuje pobjeda, to i želimo napraviti. Apostrofira se stalno da je ovo neka prekretnica sezone, no ja smatram da je ovo jedan maraton. Tek je deseto kolo. A ova utakmica – Hajduk i Dinamo – to će biti sprint, a taj sprint mi želimo dobiti. A Poljud? Dobro, uvijek je pun stadion. kola HNL-a na Poljudu u nedjelju, 1. listopada 2023. godine – gdje gledati prijenos? Splitski Hajduk i zagrebački Dinamo u novoj sezoni Supersport HNL-a 2023. /2024. u nedjelju, 1. godine, igraju drugi “vječni derbi”! Ova utakmica se igra na Poljudu, počinje u 18 sati, glavni sudac je Igor Pajač, a osiguran je i izravni TV prijenos. Podsjetimo, uoči najvećeg derbija hrvatskog nogometa Hajduk je na prvom mjestu prvenstvene tablice s osvojenih 18 bodova iz osam odigranih susreta. Ali ja želim da mi pokušamo prezentirati i provesti u djelo ono što smo pripremali. Ja sam više fokusiran na svoju momčad i ono što mi možemo ponuditi. Analizirali smo Hajduk, znamo da je najveća prijetnja Marko Livaja i da se sve vrti oko njega. No oni imaju još igrača koji mogu napraviti probleme. Liga je neizvjesna i ako nisi maksimalno fokusiran na svaku utakmicu, lako se možeš poskliznuti“, dodao je Jakirović. 21′ Caktaš puca s 15 metara iskosa, ali Theophile to šalje u korner. 22′ Jradi je izveo korner i ubacio na Jaira koji loptu šalje na drugu vratnicu gdje nitko ne stiže na vrijeme. 26’GOL! Hajduk – Dinamo 0:1. Oršić je izveo slobodni udarac, a Posavec obranio, ali lopta se odbila samo do Gavranovića koji se “iskrada” obrani Bijelih i zabija za vodstvo Dinama. [Stream!! ] Hajduk Split Dinamo Zagreb uživo 1 listopada 2023prije 3 sata — Hajduk Split vs Dinamo Zagreb rezultat uživo - liga 1. Division. Predstavljamo rezultat uživo, sastave prije utakmice, strijelaca golova,... Hajduk Split vs Dinamo Zagreb Livescore and Live Video Hajduk Split and Dinamo Zagreb have met 6 times since August 2022. Hajduk Split have won once, 2 matches ended in a draw while Dinamo Zagreb have won 3 times. Zvonimir Sarlija a reçu 5 pour Hajduk Split. Dinamo Zagreb a gardé ses cages inviolées 3 matches d'affilée. Dinamo Zagreb a marqué au moins un but lors de 5 matches consécutifs. Hajduk Split a marqué au moins un but lors de 8 matches consécutifs. Dinamo Zagreb gagne la 1ère mi-temps dans 48% de leurs matches, Hajduk Split dans 30% de leurs matches. Dinamo Zagreb gagne 48% des mi-temps, Hajduk Split gagne 30%. Hajduk Split a remporté leur dernière comfrontationLors de la dernière rencontre Hajduk Split gagna par 1 buts. Quand Dinamo Zagreb gagne 1-0 à domicile, il gagne gagne 83% de leurs matches. Quand Hajduk Split gagne 0-1 à l'extérieur, il gagne gagne 93% de leurs matches. Quand Dinamo Zagreb perd 0-1 à domicile, il gagne 50% de leurs matches. 28′ Bradarić šalje loptu na drugu vratnicu, ali prejako pa njegov udarac odlazi u gol aut. 32′ Jradi tuče s 22 metra, brani Livaković. 45′ Igrat će se minuta sudačke nadoknade. 45+1′ Kraj prvog poluvremena. Dinamo vodi na Poljudu pogotkom Gavranovića u 26. minuti. 46′ Počelo je drugo poluvrijeme. U svlačionici je ostao Juranović, a u igru će Ivanovski koji ide u napad, a Tudor će na bek. NOGOMET UŽIVO: Hajduk i Dinamo igraju susret 10. Dinamo Zagreb vs Hajduk Split: Live Score, Stream and za 2 sata — Match Dinamo Zagreb vs Hajduk Split in the Croatia. 1. HNL (12/17/2023): Live score, stream, statistics match & H2H results on Tribuna.com. (na liniji! ) Varaždin HNK Gorica gledati prijenos 30 rujna 2 prije 16 sati — Gornja Vrba - Hajduk Split: SuperSport KupGornja Vrba - (((Uživo prijenos@))) Osijek Varaždin uživo gledati 22 rujna[TV PRIJENOS UŽIVO-] Slaven... Dinamo hajduk v živo Izravni prijenos utakmice Dinamo Zagreb i Hajduk Split pratite uživo na MAXSport1 (Subota, 13. ▶️ Dinamo Zagreb vs Hajduk Split - Live stream & Voir les infographies pour Dinamo Zagreb vs Hajduk Split - Sporticos.com - statistiques footballistiques sous forme d'infographies. [Stream!!] Hajduk Split Dinamo Zagreb uživo 1 listopada 1. lis 2023. — prije 3 sata — Hajduk Split vs Dinamo Zagreb rezultat uživo - liga 1. Division. Predstavljamo rezultat uživo, sastave prije utakmice, ... Hajduk Split vs Dinamo Zagreb | Hrvatska HNL 2023 YouTube YouTube 5:05 Hajduk Split n'a pas perdu lors de ses 8 derniers matches. Hajduk Split n'a perdu aucun de ses 6 derniers matches à l'extérieur. Dinamo Zagreb n'a pas marqué dans 1 de leurs 8 matches à domicile en HNL cette saison. Hajduk Split n'a pas marqué dans 1 de leurs 9 matches à l'extérieur en HNL cette saison. Les résultats de Dinamo Zagreb à domicile cette saison: 6-1-1 Bruno Petkovic est le meilleur buteur de Dinamo Zagreb avec 6 buts. Marko Livaja a marqué 7 fois pour Hajduk Split. Takuro Kaneko a donné le plus de passes décisives pour Dinamo Zagreb avec 4. Marko Livaja est le meilleur passeur de Hajduk Split (3). Josip Misic a plus de cartons jaunes (5) que n'importe quel autre joueur de Dinamo Zagreb. live stream UŽIVO Dinamo – Rudeš i Gorica – Istra 1961, gdje gledati Fotografija članka: UŽIVO Lokomotiva – Hajduk, gdje gledati live stream nogometnih utakmica 1.

About

Welcome to the group! Connect with other members, get updates and share media.

Members

• Anastasis
    Anastasis
  • Ion Lopez
    Ion Lopez
  • wama
  • Dobrynya Zhdanov
    Dobrynya Zhdanov
  • Tai Huynh Van
    Tai Huynh Van
bottom of page