top of page

Anjeoshair

Public·81 members

Srbija Hrvatska uživo gledati 17 prosinca 2023 Streaming

SRBIJA RAZBILA HRVATSKU 30 RAZLIKE, IDEMO NA EVROPSKO PRVENSTVO: Marinine lavice su sila, neka se spremi evropska elita! 09.02.2023. / 07:00.

Dinamo danas igra ključnu utakmicu u Europi, evo gdje možete gledati prijenos– Očekuje nas jako važna utakmica, ključna za prvi cilj, a to je prezimljavanje u Europi. Očekujem da se prezentiramo maksimalno ozbiljno, da budemo taktički disciplinirani. Znam da nam paše i remi, ali ne može se igrati na remi, nego idemo na pobjedu i tako ćemo se postaviti – rekao je trener Dinama Sergej Jakirović Danas je europski "dan D" na Maksimiru. Dinamo će u sklopu 6. kola grupne faze Konferencijske lige ugostiti Ballkani. 'Plavima' je kosovska momčad u Prištini priredila neugodno iznenađenje i porazila ih s 2:0, ali Dinamo sada dolazi s nizom od tri domaće i jednom europskom pobjedom, a jedan bod im je dovoljan da osiguraju europsko proljeće. Znam da nam paše i remi, ali ne može se igrati na remi, nego idemo na pobjedu i tako ćemo se postaviti – rekao je trener Dinama Sergej Jakirović i otkrio tko će igrati. – Branit će Zagorac, a Baturina se oporavio od viroze i ovog tjedna normalno trenira. Nema Drmića. Bio je u Njemačkoj, na rehabilitaciji je, a svi su ostali za divno čudo na dispoziciji. Iako, pričekat ćemo jutro jer pušem na hladno ove sezone, često smo znali ostati bez igrača na dan utakmice. Nogomet, Europa: Srbija rezultati uživo, rezultati, raspored Srbija stranica na Rezultati.com nudi livescore, rezultate, poredak i detalje utakmice. Vjerujem da imamo snagu dobiti ju. Srbija je reprezentacija izmijenjena kao i mi, koja ima dvojicu vrhunskih igrača u svojim redovima, ali imamo i mi. Idemo u pravi rat, kada kažem rat mislim i stavite to u navodnike. Vjerujem da imamo snage to dobiti”, rekao je Ivica Tucak, izbornih Hrvatske. “Očekujem pravi vaterpolski klasik i svi ljubitelji vaterpola vole gledati duele između Srbije i Hrvatske. Dolazimo i mi i Hrvatska u izmijenjenom sastavu, Hrvatska još više nego mi u odnosu na Tokio. PROČITAJTE VIŠE: Internet Speed Test – izmjerite brzinu prijenosa podataka – test internet veze Više informacija o Hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji doznajte na mrežnoj stranici saveza na adresi hvs. hr. Informacije o srpskoj reprezentaciji doznajte više na Wikipediji. Prijenos vaterpolo utakmice uživo, video online ili livestream možete pratiti na svim dostupnim platformama. To su TV prijemnici, pametni telefoni, tableti, stolna i prijenosna računala, Android TV Box uređaji i Smart TV-i (pametni televizori). Podsjećamo, FINA Svjetsko prvenstvo 2022. Rukomet Uživo Rukomet prijenos uživo na internetu, gledajte online rukomet, rukomet live streaming, besplatni prijenos raznih rukometnih liga i takmičenja uživo. Hrvatska i Srbija igraju četvrtfinale Svjetskog vaterpolo prvenstva – gdje gledati prijenos? Hrvatska i Srbija sastaju se u četvrtfinalu Svjetskog vaterpolskog prvenstva u srijedu, 29. lipnja 2022. godine u 16 sati. Podsjetimo, Hrvatska vaterpolska reprezentacija je u ponedjeljak, 27. lipnja, u osmini finala svladala Gruziju s uvjerljivih 13-7. Po četvrtinama je bilo 3-2, 4-2, 3-0, 3-3. A sada naše vaterpoliste čeka najteži protivnik s kojim je igrala na ovom prvenstvu koje se igra u Budimpešti od 21. lipnja do 3. srpnja 2022. godine. Dodajmo da se Srbija s tri pobjede u skupini izravno plasirala u četvrtfinale. “Za doći do onoga što mi želimo, moramo pobijediti sve. Srbija je jedan od najboljih, odnosno najtežih suparnika koje možemo dobiti. Jaki su, jesu izmijenjeni i znamo kakvi su. Ali dobri smo i mi. Vjerujemo u sebe”, rekao je Andrija Bašić, jedan od najboljih naših igrača u dosadašnjem dijelu turnira. Što izbornik Tucak i Dušan Mandić misle o ovom vaterpolo-klasiku? “Osobno, ja doista s radošću iščekujem tu utakmicu. S obzirom na neugodno iskustvo u iz prijestolnice Kosova, ali i priliku koju su dobili pobjedom nad Astanom (2:0) te pogledom na nadolazeći derbi s Hajdukom, ne može se očekivati da će momčad Sergeja Jakirovića današnji susret olako shvatiti. Trener je sa svojim prvotimcem i novopečenim vatrenim Martinom Baturinom na konferenciji za novinare najavio utakmicu. – Očekuje nas jako važna utakmica, ključna za prvi cilj, a to je prezimljavanje u Europi. mjesta i sraz s poraženim iz ogleda Španjolaca i Crnogoraca. Budapest 2022 – ostali parovi četvrtfinala / srijeda, 29. lipanj: Grčka – SAD (13. 00)Srbija – Hrvatska (16. 00 – HTV 2)Španjolska – Crna Gora (19. 30)Mađarska – Italija (21. 00) Vaterpolo: Gdje gledati prijenos uživo ili live stream utakmice Hrvatska – Srbija? Četvrtfinale finala Svjetskog vaterpolskog prvenstva između Hrvatske i Srbije igra se u srijedu, 29. Utakmica se igra u Budimpešti u Mađarskoj. Prijenos ove vatrepolo utakmice bit će na televiziji HTV 2. Ukoliko utakmicu nećete moći gledati, osiguran je prijenos uživo na Drugom programu Hrvatskog radija. Evo gdje gledati ključnu utakmicu Hrvatske protiv Srbije 15. sij 2022. — Evo gdje gledati ključnu utakmicu Hrvatske protiv Srbije. Index Sport UŽIVO Antwerp šokirao Barcelonu. Pet klubova bori se za dva mjesta u ... U tom smislu imamo malu prednost, jer samo trojica naših igrača nisu osjetila utakmicu četvrtfinala na Svjetskom prvenstvu. Tu imamo blagu psihičku prednost. Ali, očekujem tvrd meč koji će biti neizvjestan do samog kraja”, rekao je jedan od najboljih igrača svijeta Dušan Mandić. U slučaju pobjede, Hrvatskoj će u polufinalu suparnik biti bolji iz dvoboja Španjolske i Crne Gore. No, u onom neželjenom scenariju, u slučaju poraza slijedi borba za poredak od 5. do 8. Utakmica o kojoj svi pričaju: Gde gledati vaterpolo klasik 29. lip 2022. — Utakmica o kojoj svi pričaju: Gde gledati vaterpolo klasik Srbije i Hrvatske Seek to live, currently behind liveLIVE. Remaining Time -0:00. 1x. Gdje gledati prijenose utakmica uživo u 2023. godini? Gledanje neke utakmice uživo jedan je od glavnih načina za opustiti se ljubiteljima sporta. Saznajte stoga kako gledati utakmice uživo.

About

Welcome to the group! Connect with other members, get updates and share media.

Members

• Anastasis
    Anastasis
  • Ion Lopez
    Ion Lopez
  • wama
  • Dobrynya Zhdanov
    Dobrynya Zhdanov
  • Tai Huynh Van
    Tai Huynh Van
bottom of page